Kőműves Kelemenné

2009.07.18. 11:46

Tudom, hogy megigértem, hogy minden héten írok arról, hogy hogyan akarják az emberek eltemettetni magukat de nagyon nehéz valami nagyon izgalmasat találni. Amúgy volt egy hát… látásból ismerősöm, aki motorbalesetben meghalt, és még előtte, kitudja milyen okból közölte, hogy a temetésén azt szeretné ha mindenki fehérben lenne, és mindenki fehérben volt… 8-I.

Ezzel viszont egy barátnőm állt elő, miután sokáig nyaggattam, hogy találjon nekem ki valami érdekes temetést: azt mondta, hogy majd építet egy kórházat, és ha meghal, akkor vegyék ki az agyát és a szívét, a többit hamvasszák el. Az agyát és a szívét pedig építsék bele a korház alapjába, így szimbolizálva, hogy eszét, lelkét beletette a kórházba.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://elysium.blog.hu/api/trackback/id/tr261251392

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása