Hogyan temessenek el

2009.07.02. 11:57

Arra gondoltam, hogy minden héten megkérdek valakit, hogy hogyan szeretné ha halála után eltemetnék. Mégis csak megbolygatja a fantáziánkat az, hogy eltervezhetjük temetésünket nem? Vagy ez túl morbidnak hangzik? Erről azonban eszembejutott valami, amit föltétlenül le kell hogy irjak. Egy barátnőmmel beszélgettünk arról, hogy mit csinálnál ha meghalna egy olyasvalakid, akit nagyon szeretsz. Azt mondta, hogy elhamvasztaná és a hamvait belefőzné valamilyen ételbe, azt pedig elvonulva, magábamélyedve fogyasztaná el. Szerintem ez igy, kannibalizmus ide vagy oda, nagyon gyönyörű.

Nha de ez nem önön temetésről szól, úgyhogy itt jön egy a, hogyan szeretnéd, ha halálod után eltemetnének, kérdésre válasz :)

" Legyen egy részem Szentdemeteren (ez egy fantasztikusan szép falu, ahol a temető a dombon van, a templom tövében) eltemtve és valami nagyon egyszerű legyen a síromra írva (ez azt jelenti, hogy sem dátum, sem név), valami olyat amit majd fontosnak tartok hogy mások is tudjanak, és egy másik részemet szórják szét, utalva arra, hogy az aki meghal mindenhol van... és ha lehet akkor a Vistula partján. Ha meghalok ugy is azok rendelkeznek velem akik hátramaradnak, a testem már akkor az övék, de csak kicsit, aztán hitem szerint majd visszakapom, ugy hogy nem akarom hogy hamvasszanak, a hajam szórják szét, abban ott az illatom"

A bejegyzés trackback címe:

https://elysium.blog.hu/api/trackback/id/tr751209315

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása